KASVOHOIDOT

Kasvohoito hemmotteluun ja ihon hyvinvoinnille

Onko kasvojen ihossasi jokin erityinen ongelma, johon haet ratkaisua. Vai haluatko tulla muuten vain rentoutumaan ja pitämään itsestäsi huolta? Kasvohoidot räätälöidään aina ihotyyppisi ja toiveidesi perusteella.

 

Peruskasvohoito tai täydellinen kasvohoito on aina hyvä valinta, jos et tiedä mikä hoito sopisi sinulle. Erikoiskasvohoidot on suunniteltu kaikkein vaativimmallekin iholle.

Hoidot ja hinnat

KASVOHOIDOT

PERUSKASVOHOITO

 

Räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Sis. ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion, sekä tarvittaessa mekaanisen tai ultraääni-ihonpuhdistuksen.

 

Hoitoaika 1 h , hinta 84 euroa

 

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

 

Täydellinen kasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Sis. ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion, sekä tarvittaessa mekaanisen tai ultraääni-ihonpuhdistuksen. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla ja päättyy käsien hierontaan.

 

Hoitoaika 1,5 h , hinta 94 euroa

ERIKOISKASVOHOIDOT

ESSENTIAL CARE

 

Kokonaisvaltainen kasvohoito, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Massada Essential Care -kasvohoito, välittömästi ihoa kaunistava ja syväkosteuttava tehohoito! Kasvohoidossa mieltä rentouttavat eteeriset öljyt yhdistyvät luonnon parhaisiin raaka-aineisiin kirkastaen ihoa ja palauttaen ihon hehkun.

 

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 99 euroa

 

MASSADA INDIVIDUAL

 

Jokaiselle sopiva kasvohoito ihotyypistä riippumatta. Hoitoon sisältyy ihon pintapuhdistus, tehokas kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, rentouttava hieronta, ihotyypille sopiva biohajoava erikoisnaamio, sekä hoitovoiteet.

 

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 104 euroa

 

ENZYMATIC EFFECT

 

Kirkastava ja kosteuttava hedelmähappohoito. Hedelmähappo kuorii hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tasoittaa ihon väriä ja taistelee väsymyksen merkkejä vastaan. Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, biohajoavan naamion, hieronnan ja hoitovoiteen.

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 114 euroa

 

HYALURONIC ACID

 

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä, kosteuttava ja ihoa suojaava kasvohoito. Hoito sis. japanilaistyylisen kobido- kasvohieronnan. Aktiiviaineena hoidossa hyaluronihappo.

 

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 120 euroa

 

BIO CELLULAR

 

Anti aging kasvohoito, jossa käytetään Eco-sertifikoituja luomutuotteita. Ihosi on hoidon jälkeen selkeästi virkeämpi ja täydellisen kosteutettu. Sopii erityisesti vaativalle, kuivalle ja herkälle iholle.

 

Hoitoaika 1 h 15 min, hinta 120 euroa

IHON PUHDISTUS

IHONPUHDISTUS

 

Ihonpuhdistukseen kuuluu kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen epäpuhtauksien poisto ja ihotyypin mukainen naamio. Lisäksi kosmetologi neuvoo ihon hoidossa.

 

Hoitoaika 45 min, hinta 74 euroa

 

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS

 

Ultraääni-ihonpuhdistus on hellävarainen, kivuton mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa. Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille ikäänkatsomatta. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä.

 

Hoitoaika 45 min, hinta 74 euroa