MUUT HOIDOT

Muut hoidot

Halkeilevatko kantapääsi, ovatko kätesi karheat tai kaipaatko vaan väriä kulmiin? Näitä hoitoja voit myös mainiosti yhdistellä muihin palveluihin, jolloin pääset nauttimaan täydellisistä hoitokokonaisuuksista.

KÄDET JA KYNNET

KÄSIHOITO

 

Sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan ja kosteuttavan naamion sekä rentouttavan käsihieronnan. Hoito viimeistellään kauniilla kynsien lakkauksella.

 

Hoitoaika 45 min, hinta 64 euroa

 

PARAFIINIKÄSIHOITO

 

Sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan ja rentouttavan käsihieronnan sekä hoitavan parafiininaamion käsille. Hoito viimeistellään kauniilla kynsien lakkauksella.

 

Hoitoaika 1h, hinta 74 euroa.

 

KYNSIEN GEELILAKKAUS

 

Geelilakkaus on luonnollinen, kevyt ja joustava käsittely, joka ei vahingoita kynsiä. Lakkaus tasoittaa kynnen pintaa, antaa kauniin kiillon ja pitää kynnenpinnan vahvana. Geelilakka levitetään tavallisen lakan tapaan, mutta kovetaan UV-valolla, jolloin ei tarvita tavallisen lakan pitkää kuivumisaikaa. Kestää noin 2-3 viikkoa.

 

Hoitoaika 45 min, hinta 49 euroa 

JALAT

JALKAHOITO

 

Jalkahoito aloitetaan raikastavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä. Jalkapohjista poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat. Lopuksi tehdään kevyt hieronta.

 

Hoitoaika 45 min, hinta 64 euroa 

 

TÄYDELLINEN JALKAHOITO

 

Jalkahoito aloitetaan raikastavalla ja pehmentävällä jalkakylvyllä. Jalkapohjista poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja hoidetaan kynsinauhat. Hoito viimeistellään kuorinnalla ja jalkaterien ja säärien hieronnalla. Sis. varpaankynsien lakkauksen.

 

Hoitoaika 1h, hinta 74 euroa

KARVAN POISTO

KARVANPOISTO VAHALLA

 

  • Sääret 29 euroa
  • Koko jalat 59 euroa
  • Bikinirajat, käsivarret ja kainalot á 29 euro
  • Ylähuuli 19 euroa

 

KARVANPOISTO SOKERILLA

 

  • Sääret 39 euroa
  • Koko jalat 69 euroa
  • Bikinit, kainalot, käsivarret á 34 euroa
  • Ylähuuli 19 euroa

RIPSET JA MEIKKAUS

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

 

Mekaaniset ripsentaivuttimet katkovat ja kuluttavat ripsiä pitkäaikaisessa käytössä. Kestotaivutus on huomattavasti turvallisempi ja hellävaraisempi keino saada kauniisti taipuvat ripset. Ripsien ja kulmien kestovärjäys viimeistelee taivutuksen.

 

 Hinta 89 euroa

 

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS

 

Hinta 42 euroa (sis.kulmien siistimisen). Hoidon yhteydessä 20 euroa. Erikseen ripsien kestovärjäys 25 euroa ja kulmien värjäys 25 euroa.