Verkkokaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

 

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät kauneushuoneharmonie.fi -verkkokauppaa (Verkkopalvelua) koskevat toimitus- ja sopimusehdot. Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille ja yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Kauneushuone Harmonien pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

 

Kauneushuone Harmonie -verkkokaupan ylläpitäjä on Kauneushuone Harmonie, y-tunnus 1959089-9 (Palveluntarjoaja).

 

2 Palvelun käyttäjä

 

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne sitten yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

 

3 Maksut ja hinnat

 

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti. Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Palveluntarjoajalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, ja voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

 

4 Toimitus

 

4.1 Toimitustapa ja toimituskulut

Postitse toimitettavat lahjakortit lähetetään 1. luokan kirjeinä. Sähköiset lahjakortit toimitetaan sähköpostitse ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos lahjakorttia ostettaessa toimitustavaksi valitaan lähetys postitse, tilaukseen lisätään 4,00 EUR toimitus- ja käsittelykulut per toimitusosoite. Sähköisten lahjakorttien toimitus- ja käsittelykulut ovat 0 EUR.

4.2 Toimitusaika

Postitse toimitettavien lahjakorttien toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta, mikäli tilaus tehdään arkisin (ma-pe) ennen klo 16.00. Pyhäpäivinä (mukaan lukien lauantai ja sunnuntai) toimituksia ei lähetetä postitse. Sähköiset lahjakortit (sähköpostiin) toimitetaan välittömästi maksun jälkeen.

 

5 Vaihto- ja palautus

Palveluntarjoaja myöntää tuotteilleen 14 päivän palautusoikeuden.

 

Palautettava tuote lähetetään osoitteeseen:

Kauneushuone Harmonie

Mannilantie 40 A 1

04400 Järvenpää

Liitä mukaan yhteystietosi: nimi, osoite, puhelin- ja tilausnumero, sekä kopio tilausvahvistuksestasi.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi, hyvitämme koko lahjakortin summan (8 päivän sisällä) toimitus- ja käsittelykuluja lukuun ottamatta.

 

6 Reklamaatiot

 

Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Palveluntarjoajaan. Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen [email protected].

7 Muutokset

 

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy Verkkopalvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.